​  gb

Nordic Headhunting​

Nordic Headhunting er en del af International Search Partners Association (ISPA), der er en international organisation af erfarne search virksomheder. I organisationen er vi over 50 erfarne headhuntere og dækker 20 europæiske lande.

Nordic Headhunting blev etableret i 2009 og har domicil i Hellerup, vi er en search-virksomhed, der har specialiseret sig i at finde og rekruttere specialister, ledere, direktører og bestyrelsesmedlemmer.

Vi har en bred og loyal kundeportefølje, som primært består af danske, men også nordiske virksomheder.

Nordic Headhunting finder High Performers, der kan levere resultater til virksomheder på det danske, nordiske og europæiske marked.

Vi fokuserer udelukkende på headhunting og bruger alle ressourcer på at dyrke og udbygge vores kontakter og netværk.

Vi er fokuseret på at finde kandidater, der kan bidrage til virksomhedens udvikling og resultater. Derfor er alle vore processer skræddersyet til at identificere og vurdere High Performers.

Nyheder:​

Michael Grann fylder 50 år

Managing Partner hos Nordic Headhunting, Michael Grann, fylder 50 år.
I den anledning vil vi gerne invitere til reception torsdag d. 21/9, kl. 15:00-17:30 på Restaurant Address (KDY), Tuborg Havnepark 15, 2900 Hellerup.

​Vi glæder os meget til at se jer.

Opgaveeksempler

High performers

​De kandidater der kan og vil gøre en forskel for virksomhedens forretningsmæssige udvikling og resultater, kaldes for High Performers.

Forretningsforståelse

Forretningsforståelse og stor erhvervserfaring er fundamentet for vores måde at arbejde på.

Norden og Europa

Nordic Headhunting er en del af International Search Partners (ISPA), der er en international organisation af erfarne search virksomheder.

Nordic Headhunting ApS | Strandvejen 171, DK-2900 Hellerup | Tlf.:+45 3514 6414