CV Database Ledere / Direktører

Vi har et løbende behov for at være i kontakt med personer, som nu eller senere er interesserede i en spændende Lederstilling.

De fleste af Nordic Headhuntings rekrutteringsopgaver løser vi uden brug af annoncering. Vi løser opgaverne gennem vores omfattende netværk, heriblandt vores egen emnebank. Det er almindeligt kendt, at mere end 75 % af alle stillinger aldrig bliver offentligt annonceret, men besættes via netværk og headhunting. Vi vil derfor opfordre dig til at sende os dit CV og dermed få det lagt i vores database.

Dit CV opbevares selvfølgelig fortroligt, og ingen personlige oplysninger, navnet på din arbejdsplads eller virksomheder du har været ansat i, videregives uden dit samtykke.

Når du fremsender dit CV lægger vi det i vores CV Database, og du hører så fra os, når vi har en relevant stilling. Ved fremsendelse af dit CV accepterer du samtidig, at Nordic Headhunting opbevarer dine data i overensstemmelse med Persondataloven og Datatilsynets retningslinjer. Dit CV vil således kun ligge i CV Databasen i 24 måneder, hvorefter det annulleres.

Såfremt du er interesseret i at blive optaget i Nordic Headhuntings CV Database, er du velkommen til at fremsende dit CV, vedhæftet i Word eller PDF-format.

 
 
 
 
Disclaimer *
 
Vedhæft CV
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

High performers

​De kandidater der kan og vil gøre en forskel for virksomhedens forretningsmæssige udvikling og resultater, kaldes for High Performers.

Forretningsforståelse

Forretningsforståelse og stor erhvervserfaring er fundamentet for vores måde at arbejde på.

Norden og Europa

Nordic Headhunting er en del af International Search Partners (ISPA), der er en international organisation af erfarne search virksomheder.

Nordic Headhunting ApS | Strandvejen 171, DK-2900 Hellerup | Tlf.:+45 3514 6414