CV-database

Hos Nordic Headhunting har vi løbende behov for at være i kontakt med personer som nu, eller senere er interesserede i spændende bestyrelsesposter, leder- eller specialiststillinger.

De fleste af Nordic Headhuntings rekrutteringsopgaver løser vi uden brug af annoncering. Vi løser opgaverne gennem vores omfattende netværk - heriblandt vores egen emnebank. Det er almindeligt kendt, at mere end 75 % af alle stillinger aldrig bliver offentligt annonceret, men besættes via netværk og headhunting. Vi opfordrer dig derfor til at sende os dit CV og dermed få det lagt i vores database.

Dit CV opbevares naturligvis fortroligt, og vi videregiver ingen personlige oplysninger som f.eks. navnet på din arbejdsplads eller de virksomheder, du har været ansat i uden dit samtykke.

Hvis du er interesseret i at blive optaget i Nordic Headhuntings CV Database, er du velkommen til at sende dit CV, vedhæftet i Word eller PDF-format stilet til én af vores tre kategorier - Bestyrelsesmedlemmer, Direktører/Leder og Specialister.