CV-database

Hos Nordic Headhunting har vi løbende behov for at være i kontakt med personer, som nu eller senere er interesserede i spændende bestyrelsesposter, leder- eller specialiststillinger.

De fleste af Nordic Headhuntings rekrutteringsopgaver løser vi uden brug af annoncering. Vi løser opgaverne gennem vores omfattende netværk, heriblandt vores egen emnebank. Det er almindeligt kendt, at mere end 75 % af alle stillinger aldrig bliver offentligt annonceret, men besættes via netværk og headhunting. Vi vil derfor opfordre dig til at sende os dit CV og dermed få det lagt i vores database.

Dit CV opbevares selvfølgelig fortroligt, og ingen personlige oplysninger, navnet på din arbejdsplads eller virksomheder du har været ansat i, videregives uden dit samtykke.

Såfremt du er interesseret i at blive optaget i Nordic Headhuntings CV Database, er du velkommen til at fremsende dit CV, vedhæftet i Word eller PDF-format gennem én af vores tre kategorier - Bestyrelsesmedlemmer, Direktører/Leder og Specialister.