Bestyrelsesmedlemmer


Vi har et løbende behov for at være i kontakt med personer, som nu eller senere er interesserede i en spændende bestyrelsespost.

De fleste af Nordic Headhuntings rekrutteringsopgaver løser vi uden brug af annoncering. Vi løser opgaverne gennem vores omfattende netværk, heriblandt vores egen emnebank. Det er almindeligt kendt, at mere end 75 % af alle stillinger aldrig bliver offentligt annonceret, men besættes via netværk og headhunting. Vi vil derfor opfordre dig til at sende os dit CV og dermed få det lagt i vores database.

Dit CV opbevares selvfølgelig fortroligt, og ingen personlige oplysninger, navnet på din arbejdsplads eller virksomheder du har været ansat i, videregives uden dit samtykke.

Såfremt du er interesseret i at blive optaget i Nordic Headhuntings CV Database, er du velkommen til at fremsende dit CV, vedhæftet i Word eller PDF-format.
 

Udfyld dine oplysninger

Ved fremsendelse af dit CV accepterer du samtidig, at Nordic Headhunting opbevarer dine data i overensstemmelse med Persondataloven og Datatilsynets retningslinjer.​

Dit CV vil ligge i CV Databasen i 1 år, hvor efter du vil modtage en email, hvor du bliver bedt om fortsat at acceptere at at vi opbevarer dit CV.