Direktører/Ledere

Velkommen

Hos Nordic Headhunting ser vi det som vores pligt at opbygge relationer med dygtige direktører og ledere, som er åbne for nye muligheder i fremtiden.

I vores terminologi kalder vi de mennesker, der kan og vil lidt mere end andre for High Performers. Vi er ret sikre på, at du er blandt de direktører eller ledere, der kan og vil skabe ekstraordinære resultater for de virksomheder, du arbejder for. 

Det har aldrig været mere relevant at finde de ledere, som kan navigere i en foranderlig verden og gennem deres personlig og kompetencer kan styrke en virksomhed her og nu og sikre, at der også er en sund forretning i fremtiden, som kan tiltrække og udvikle næste generation af direktører og ledere.

Derfor gælder vi os også at til at vende tilbage til dig, når der opstår muligheder for spændende direktør- eller lederstillinger i Danmark eller resten Norden. 

I mellemtiden takker vi for den tillid, du viser os ved at lægge dit CV ind på vores platform. 

Udfyld dine oplysninger

Ved fremsendelse af dit CV accepterer du samtidig, at Nordic Headhunting opbevarer dine data i overensstemmelse med Persondataloven og Datatilsynets retningslinjer.​

​Dit CV vil ligge i CV Databasen i et år, hvorefter du vil modtage en email, hvor du bliver bedt om fortsat at acceptere, at vi opbevarer dit CV.