Specialister

Vi oplever konstant et stort behov for specialister hos vores kunder, og vi bruger løbende vores CV-database i arbejdet med at rekruttere dygtige folk.

Derfor opfordrer vi dig til at lægge dit CV ind i vores CV-database, hvis du er interesseret i en spændende specialiststilling nu - eller i den nærmeste fremtid. 

Vi rekrutterer typisk specialister indenfor IT (SAP, Oracle etc.), blandt ingeniører (konstruktion, el, VVS etc.) og bredt blandt specialister indenfor økonomi (finans- og businesscontrollere, regnskabsfolk, etc.).

Vi glæder os til at modtage dit CV, takker for tilliden og ser frem til at vende tilbage, når vi oplever et match mellem din profil og nye spændende jobmuligheder i Danmark eller resten af Norden. 

Udfyld dine oplysninger

Ved fremsendelse af dit CV accepterer du samtidig, at Nordic Headhunting opbevarer dine data i overensstemmelse med Persondataloven og Datatilsynets retningslinjer.​

Dit CV vil ligge i CV Databasen i et år, hvorefter du vil modtage en email, hvor du bliver bedt om fortsat at acceptere, at vi opbevarer dit CV.