COMM2IG søger Senior Solution Architect, Apple

VIRKSOMHEDEN

COMM2IG er en af landets største leverandører af it-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder. Vi er en virksomhed i vækst og omsætter for mere end en milliard kroner. Hos COMM2IG er det vores mål at hjælpe vores kunder med at få styr på hverdagen.

Vi arbejder hver dag ihærdigt på at leve op til den tillid, kunderne viser os, når de betror os at løse deres IT. COMM2IG er en uformel organisation med udviklingsmuligheder og plads til den enkelte. Vi tror på frihed under ansvar, men forlanger til gengæld, at du hver dag vil gøre dig umage for at leve op til COMM2IGs løfte om at få kundernes hverdag til at fungere.

COMM2IG leverer, servicerer og supporterer varer/løsninger til både danske og internationale kunder. Vi er 135 medarbejdere i Aarhus, Aalborg og Kokkedal. 80 heraf er placeret på hovedkontoret i Kokkedal. 

STILLINGEN

Omsætningen af Apples produkter, løsninger og relaterede ydelser udgør en stor og meget vigtig del af den samlede COMM2IG forretning. Som vores nye Senior Solution Architect bliver du en vigtig brik i et mindre dedikeret team med fokus på salg af Apple produkter. Stillingen indebærer at du skal medvirke til at drive vores Apple forretning fra den tekniske vinkel.

Du bliver ansvarlig både for teknisk Apple presale samt design og implementering af tekniske løsninger. Derudover vil der også være ad hoc support til selskabets kunder. Mange opgaver løses i samarbejde med teamet, som arbejder på tværs af organisationen omkring kunder/projekter.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Skabe og vedligeholde tekniske relationer internt samt med kunder og partnere
 • Formidle og kommunikere tekniske Apple relaterede budskaber
 • Teknisk sparring med selskabets kunder og interne business units inden for mobility og security
 • Udføre teknisk support til COMM2IG’ Apple kunder
 • Udarbejde og fremføre præsentationer ved seminarer og kundemøder
 • Koordinere aktiviteter og projekter med Account Managers for selskabets kunder

KANDIDATEN

Du kan enten have en baggrund med Microsoft infrastruktur eller erfaring med Apples produkter og løsninger. Har du kendskab til begge områder er det kun en fordel, men ikke et krav for at søge stillingen. Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du er samtidig en beslutningsdygtig teamplayer, som forstår at samarbejde og formidle komplekse budskaber.

Du er en udadvendt person med solid teknisk og forretningsmæssig forståelse. Du trives med, og er god til, at formidle og kommunikere teknisk komplekse budskaber på en enkel og forståelig måde. Du skal have overblik til selv at organisere, prioritere og udvikle gode relationer såvel internt som eksternt. Det er vigtigt, at du formår at opbygge og vedligeholde relationer til it-ansvarlige hos vores kommunale kunder samt udvalgte større erhvervskunder.

Nøgleord om din erfaring:

Microsoft baggrund

Du har et dybt kendskab til Microsoft infrastruktur. Vi vil sørge for, at dine Apple kompetencer bliver løftet, så du bliver i stand til at løfte de stillede opgaver.

og/eller

Apple baggrund

Du har stor erfaring med drift af Apple produkter og løsninger i større organisationer. Vi forventer, at du har indgående kendskab til macOS og iOS, gerne med MDM erfaring og er evt. certificeret på et MDM-system. Derudover skal du have arbejdet med integration af Mac og iPad / iPhone integration i PC-miljøer.

Det forventes at du behersker dansk, både mundtligt og skriftligt. Som COMM2IGs nye kollega tilbydes du:

 • Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk vækstvirksomhed
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En arbejdsplads med store frihedsgrader og plads til den enkelte
 • Nærværende og kompetente kolleger
 • En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
 • Personaleforening, frokostordning og andre tilbud og aktiviteter, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.
   

VIL DU VIDE MERE?
Rekrutteringen sker i samarbejde med Nordic Headhunting. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Stephan Kofoed-Hansen på mobil: 3514 6414. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt på skh@nordicheadhunting.dk.