WSP søger Senior Projektleder med almen erfaring til spændende bæredygtigt byggeri.

Vil du være Senior Projektleder for en af Danmarks største almene helhedsplaner og skabe bæredygtig byudvikling?

VIRKSOMHEDEN

I WSP arbejder de med de store udfordringer for Danmark og verden. Klimaudfordringen, urbanisering og rent vand til alle er noget af det de med passion kaster sig over. Og de spænder vidt. Fra totalrådgiver på FN byen til udvikling af naturpleje med kampvogne. Fra effektiv infrastruktur til byrum der er til at leve i.

Fællesnævneren er: Bæredygtige løsninger, der skaber værdi for deres kunder, samarbejdspartnere og fælles omgivelser. I tæt dialog med deres kunder, skaber de håndgribelige løsninger på aktuelle udfordringer - og tror på, at de hjælper os til en bedre verden i morgen. De ved, at de er del af et større kredsløb.

WSP er en af verdens største rådgivende ingeniørvirksomheder med ca. 55.000 ansatte fordelt over hele verdenen. I dag er de en nordeuropæisk rådgiver med stærke danske rødder tilbage til 1866. De ønsker - sammen med deres kunder - at skabe langsigtede bæredygtige løsninger med et grønt afsæt inden for klima, vand, miljø, byggeri og bymiljø.

Det kræver dygtige fagfolk med overskud, og de kommer ikke i standardmål. Derfor har de bygget en agil flad organisation med højt til loftet. De sætter ambition over plejer og insisterer på at levere enkle løsninger på selv komplicerede problemer.

STILLINGEN

WSP Danmark beskæftiger ca. 500 medarbejdere. WSP Danmark er en del af en yderst faglig stærk Nordisk Enhed, hvor der trækkes på faglige kompetencer og referencer på tværs af Norden, men også fra den øvrige internationale WSP-organisation.

WSP’s byggeridivision beskæftiger i alt ca. 130 højt kvalificerede medarbejdere i Danmark. Divisionen er inde i en vækstfase og netop nu søger de en Senior Projektleder med erfaring fra renovering og det almene byggeri. Arbejdssted er på det nye flotte hovedkontor beliggende ved Høje Taastrup Station.

Senior Projektlederen vil være en del af en projektfaglig afdeling bestående af10 projekt- og projekteringsledere og vil referere til Afdelingschefen. Afdelingen er nyetableret og WSP har valgt at samle projekt- og projekteringslederkompetencerne i en afdeling for at sikre den faglige udvikling og sparring omkring projektledelsesdisciplinen.

Senior Projektlederen har ansvaret for den daglige ledelse af projektet i dialog med kunden og projektejeren, herunder at projektet opfylder fastlagte krav og målsætninger til tid, økonomi og kvalitet, samt sikre at projektet gennemføres og realiseres i overensstemmelse med aftalegrundlaget/kontrakten og i henhold til gældende lovkrav og bekendtgørelser.

Senior Projektlederen trækker desuden på de faglige kompetencer i projekteringsafdelingerne, som består af mere end 50 specialister indenfor konstruktioner, VVS, ventilation, el, brand, BIM, IKT-ledelse m.m. Desuden sidder der specialister på renoveringsområdet og i Center for Bygningsbevaring i Raadvad, som man kan trække på.

KANDIDATEN

Du har en solid ingeniørmæssig baggrund og erfaring som multidisciplinær projektleder. Du har gennemført projekter fra start til slut med godt resultat. Du har arbejdet med tilbud og kan bidrage til udarbejdelse af rådgivningskontrakter, herunder ydelsesbeskrivelser og honorar.

Det forudsættes at du har erfaring med Alment Boligbyggeri. Desuden har du IT-forståelse. Du evner at kommunikere tydeligt og respektfuldt i såvel skrift som tale.

Vi forventer at du besidder følgende egenskaber:

  • Menneskekundskab og indlevelse
  • Har en proaktiv, koordinerende adfærd
  • Eksekverer, får tingene gjort
  • Er ikke konfliktsky, kan håndtere konflikter og nedtrappe dem
  • Kan indgå kompromisser ved at tænke win-win
  • Overblik og engagement
  • Er resultatorienteret
  • God til både planlægning og afslutning af projekter
  • Evne til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger
  • Er tillidsvækkende og kan skabe relationer

WSP har en blandet portefølje af projekter. De er f.eks. netop nu projekterende på Randers Arena, Teknisk Gymnasium i Lyngby, Sundhedshus i Helsingør, baggagehåndteringsanlæg i Kbh. Lufthavn og en række private og offentlige boligbyggerier, herunder en række almene boligselskaber.

GAGE OG BENEFITS

Du får et job i en spændende organisation i en virksomhed i vækst og med fokus på bæredygtige løsninger.

Du tilbydes en konkurrencemæssig løn, som afspejler de krav, der stilles. Desuden tilbydes gode vilkår for eksempelvis sundhedsordning, frokostordning, attraktive sports- og personaletilbud samt målrettet videreuddannelse.  

VIL DU VIDE MERE?
Rekrutteringen sker i samarbejde med Nordic Headhunting. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner, Steen Høybye Mortensen på tlf. +45 40 12 38 06 eller shm@nordicheadhunting.dk. 

Stillingen ønskes besat snarest muligt.