Birgitte Rasmussen

Partner

  

Kontaktoplysninger

E-mail: bra@remove-this.nordicheadhunting.remove-this.dk

Tlf: +45 28 90 85 27

LinkedIn

  


Om Birgitte

Birgitte Rasmussen er Partner i Nordic Headhunting og specialiseret i at finde direktions- og bestyrelsesmedlemmer samt ledere og specialister på tværs af marketing-, salgs-, kommunikations-, finans- og IT-funktioner. I mere end 10 år har hun således gennemført hundredvis af Executive Search-opgaver primært inden for Consumer/FMCG, Retail, Food, Hospitality og iingeniørtungemiljøersamt for non-profit organisationer og statsejede virksomheder.


Birgitte startede sin Executive Search-karriere i en lokal, mellemstor boutique, der primært gennemførte opgaver inden for Teknologi og Finans, før hun blev headhuntet til Heidrick & Struggles, en Top-5 global Executive Search-virksomhed. Efter syv år hos H&S accepterede hun en stilling som Partner hos Nordic Headhunting som følge af en forretningsmodel, der er bedre egnet til hendes kunder.


Tidligere har hun i en længere årrække arbejdet som konsulent hos Coloplast og The Nielsen Company og her gennemført en lang række strategiske market research-opgaver på tværs af lande og forretningsområder.

Birgitte begyndte sin karriere inden for Consumer- og reklameindustrien, hvor hun havde ansvar for Marketing og kampagner i lokale og europæiske virksomheder.


Birgitte har en M.Sc. i Økonomi fra Copenhagen Business School med fokus på Corporate Identity/Design and Communication Management. Derudover har hun færdiggjort flere moduler i Psykologi på Åbent Universitet i København. Hun taler flydende dansk og engelsk og begår sig på tysk.