Mark Larsen

Consultant

  

Kontaktoplysninger

E-mail: ml@remove-this.nordicheadhunting.remove-this.dk

Tlf: +45 22 39 73 69

LinkedIn

  


Om Mark

Mark Larsen er Consultant i Nordic Headhunting og har bred erfaring med research, rekruttering og headhunting af direktører, ledere og specialister i forskellige industrier og brancher. Mark har gennemført adskillige rekrutteringer på vegne af internationale og danske virksomheder. Han har bl.a. arbejdet indgående med headhunting indenfor Finance, Pharma, Manufacturing og FMCG.

Mark startede sin karriere med Executive Search i et internationalt rekrutteringsbureau, hvor han startede som Researcher og arbejdede sig op som Recruitment Consultant med egen kundeportefølje. Han blev derefter headhuntet til en dansk virksomhed som HR Consultant, hvor han arbejdede med rekruttering, employer branding og medarbejderudvikling.

Han har siden ultimo 2019 været ansat i Nordic Headhunting med ansvar for blandt andet researchprocesser og produktioner samt sparring med partnere og kunder i rekrutteringsprocesser.  

Mark har en Bachelor i European Business fra Copenhagen Business School, og færdiggjorde efterfølgende en M.Sc. Organisational Communication også fra Copenhagen Business School. Han har derudover taget flere kurser indenfor Business Process Excellence, Strategic Decision-Making og Supply Chain Management.