Nordic Headhunting

Nordic Headhunting er en headhuntervirksomhed, som har specialiseret sig i at finde og rekruttere specialister, ledere, direktører og bestyrelsesmedlemmer.
Nordic Headhunting finder High Performers, der kan levere resultater til vores kunder på det danske, nordiske og europæiske marked.

High Performers

De kandidater der kan og vil gøre en forskel for virksomhedens forretningsmæssige udvikling og resultater, kaldes for High Performers. De er ofte ikke jobsøgende, da de er motiverede og skaber resultater i deres nuværende job og i det hele taget har en nøgleposition i virksomheden. For at finde og flytte High Performers, er det nødvendigt at benytte sig af headhunting.​

Forretningsforståelse

Forretningsforståelse og stor erhvervserfaring er fundamentet for vores måde at arbejde på.

Vi sikrer os indgående kendskab til forretningen og afdækker succes-kriterier og strategiske målsætninger for stillingen.

For at afdække kandidaternes kompetencer benytter vi bl.a. en virksomhedscase.​

Norden og Europa

Nordic Headhunting er en del af International Search Partners Association (ISPA), der er en international organisation af erfarne search virksomheder.

I Norden har ISPA kontorer i Oslo, Stavanger, Malmø, Gøteborg, Stockholm, Helsinki og København. Vi er over 50 erfarne headhuntere og dækker 20 Europæiske lande.

Læs mere om ISPA:

www.ispasearch.net

Hvorfor Nordic Headhunting

Vi har en stor portefølje af kunder som er virksomheder med behov for hjælp til at finde High Performers.
Vi fokuserer udelukkende på headhunting og bruger alle ressourcer på at dyrke og udbygge vores kontakter og netværk.

Vi er fokuseret på at finde kandidater, der kan bidrage til virksomhedens udvikling og resultater. Derfor er alle vore processer skræddersyet til at identificere og vurdere High Performers.

Læs mere

High performers

​De kandidater der kan og vil gøre en forskel for virksomhedens forretningsmæssige udvikling og resultater, kaldes for High Performers.

Forretningsforståelse

Forretningsforståelse og stor erhvervserfaring er fundamentet for vores måde at arbejde på.

Norden og Europa

Nordic Headhunting er en del af International Search Partners (ISPA), der er en international organisation af erfarne search virksomheder.

Nordic Headhunting ApS | Strandvejen 171, DK-2900 Hellerup | Tlf.:+45 3514 6414