Nordic Headhunting

Nordic Headhunting er en headhuntervirksomhed, som har specialiseret sig i at finde og rekruttere specialister, ledere, direktører og bestyrelsesmedlemmer. Nordic Headhunting finder High Performers, der kan levere resultater til vores kunder på det danske og nordiske marked. 

Nordic Headhunting kan i 2019 fejre 10 års jubilæum og er tre år i træk blevet kåret som Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen.

Nordic Headhunting er etableret i både København og Århus.

Nordic Headhunting drives af headhuntere med mangeårig erfaring som headhuntere og ledere, hvilket sætter os i stand til at fungere som sparringspartnere omkring organisatoriske spørgsmål og igennem dialog komme de ønskede kandidaters profil, adfærd og succeskriterier nærmere.

Tilsammen har headhunterne hos Nordic Headhunting løst over 1000 rekrutteringer på direktør-, leder- og specialistniveau. Kunderne tæller en række anerkendte Danske og Internationale virksomheder.

High Performers​

De kandidater der kan og vil gøre en forskel for virksomhedens forretningsmæssige udvikling og resultater, kaldes for High Performers. De er ofte ikke jobsøgende, da de er motiverede og skaber resultater i deres nuværende job og i det hele taget har en nøgleposition i virksomheden. For at finde og flytte High Performers, er det nødvendigt at benytte sig af headhunting.​

Forretningsforståelse​

Forretningsforståelse og stor erhvervserfaring er fundamentet for vores måde at arbejde på.

Vi sikrer os indgående kendskab til forretningen og afdækker succes-kriterier og strategiske målsætninger for stillingen.​

For at afdække kandidaternes kompetencer benytter vi bl.a. en business case.​

Norden​

Nordic Headhunting er en del af International Search Partners Association (ISPA), der er en international organisation af erfarne search virksomheder.

I Norden har ISPA kontorer i Oslo, Stavanger, Malmø, Gøteborg, Stockholm, Helsinki og København. Vi er over 50 erfarne headhuntere og dækker 20 Europæiske lande.

Læs mere om ISPA:
www.ispasearch.net​

Hvorfor

Vi har en stor portefølje af kunder som er virksomheder med behov for hjælp til at finde High Performers.
Vi fokuserer udelukkende på headhunting og bruger alle ressourcer på at dyrke og udbygge vores kontakter og netværk.

Vi er fokuseret på at finde kandidater, der kan bidrage til virksomhedens udvikling og resultater. Derfor er alle vore processer skræddersyet til at identificere og vurdere High Performers.