Nordic Headhunting

Nordic Headhunting drives af erfarne headhuntere, der både har mange års erfaring som headhuntere og som ledere. 

Den kombination giver os et unikt indblik i vores kunders forretning, markedssituation og organisation - og det gør os til stærkere sparringspartnere, når det gælder rekruttering af de bedste kandidater i Norden.

Vores speciale er headhunting, som kræver et større forarbejde og research, fordi de bedste kandidater ikke nødvendigvis er jobsøgende og derfor skal opspores. Det stiller store krav til branchekendskab, vores eget netværk og jobmarkedet i det hele taget for at finde den rette kandidat til en stilling både diskret, hurtigt og effektivt.

Nordic Headhunting har kontor i København og Århus og løser rekrutteringsopgaver på direktør-, leder- og specialistniveau for en lang række anerkendte danske og internationale virksomheder.

High Performers​

De kandidater, der kan og vil gøre en forskel for virksomhedens forretningsmæssige udvikling og resultater, kaldes for High Performers. De er oftest ikke jobsøgende, da de er motiverede og skaber resultater i deres nuværende job, hvor de typisk har en nøgleposition.

For at forstå og motivere High Performers til nye udfordringer er det nødvendigt med rutinerede headhuntere, som selv har haft lederstillinger i erhvervslivet.​

Forretningsforståelse​

Forretningsforståelse og stor erhvervserfaring er fundamentet for vores måde at arbejde på.

Vi sikrer os indgående kendskab til forretningen og afdækker succeskriterier og strategiske målsætninger for stillingen.​

For at afdække kandidaternes kompetencer bruger vi typisk de mest anvendte personlighedstests, en relevant business case og fortrolig dialog.​

Norden​

Hvorfor

Vi har en stor portefølje af virksomheder og organisationer med behov for hjælp til at finde High Performers.

Vi fokuserer udelukkende på headhunting og bruger alle vores ressourcer på at dyrke og udbygge vores kontakter og netværk.

Vi er fokuseret på at finde kandidater, der kan bidrage til virksomhedens udvikling og resultater. Derfor er alle vores processer skræddersyet til at identificere og vurdere High Performers.