Proces

Nordic Headhunting drives af headhuntere med mange års erfaring som headhuntere og ledere. En erfaring, som også er tydelig i vores processer, hvor åbenhed, struktur og dynamik er nøgleordene.

Vi lægger vægt på, at kunderne hele tiden er opdateret om fremdriften i vores rekrutteringsprocesser og arbejder samtidig så transparent og åbent som overhovedet muligt med respekt for den fortrolighed, potentielle kandidater har krav på.

Vi opbygger typisk et team omkring kunden med den rekrutterende headhunter som ansvarlig og ”Single Point of Contact” i forhold til kunden og kandidater. Headhunteren suppleres med en researcher, som supporterer headhunteren og en back-up headhunter, som internt hos os følger sagen særligt tæt og som kan træde til, hvis den rekrutterende headhunter er forhindret for eksempel pga. sygdom.

Flere af vores kunder ønsker at benytte egne testværktøjer, da de efterfølgende også benytter dem til udviklingssamtaler. I de tilfælde skræddersyer vi processen. Hvis der er særlige ønsker i forhold til at anvende andre testsystemer, kan vi også gøre det. I de tilfælde købes ydelsen hos samarbejdspartnere.