Proces

Nordic Headhunting drives af headhuntere med mangeårig erfaring som headhuntere og ledere, hvilket sætter os i stand til at fungere som sparringspartnere omkring organisatoriske spørgsmål og hurtigt komme den ønskede profil, adfærd og succeskriterier nærmere i den indledende dialog.

Tilsammen har headhunterne hos Nordic Headhunting løst over 1000 rekrutteringer på direktør-, leder- og specialistniveau. Kunderne tæller en række anerkendte Danske og Internationale virksomheder.

Vi lægger vægt på at kunderne hele tiden er opdateret omkring fremdriften i vores rekrutteringsprocesser og forsøger at være så transparente og åbne som muligt, med skyldig hensyntagen til den fortrolighed potentielle kandidater har krav på.

Vi opbygger typisk et team omkring kunden, med den rekrutterende headhunter som ansvarlig og ”Single Point of Contact” i forhold til kunden og kandidater. Dette suppleres med en researcher som supporterer headhunteren og så en back-up headhunter, som internt hos os følger sagen særlig tæt og som kan træde til, hvis den rekrutterende headhunter er forhindret pga. sygdom eller andet.

Flere af vores kunder ønsker at benytte egne testværktøjer, da de efterfølgende også benytter dem til udviklingssamtaler. I disse tilfælde skræddersyer vi processen. Hvis der er særlige ønsker i forhold til at anvende andre testsystemer, kan vi også gøre det. I disse tilfælde købes ydelsen hos samarbejdspartnere.