Executive Search

Nordic Headhunting beskæftiger sig med search af bestyrelsesmedlemmer, direktører, mellemledere og særlige specialister med fokus på det danske og nordiske marked.

Nordic Headhunting er en del af International Search Partners Association (ISPA), der er en international organisation af erfarne search virksomheder. ​I Norden har ISPA kontorer i Oslo, Stavanger, Malmø, Gøteborg, Stockholm, Helsinki og København. Vi er over 50 erfarne headhuntere og dækker 20 europæiske lande og Kina.

Search foregår for det meste åbent i markedet, hvor vores erfarne headhuntere kontakter kandidaterne direkte og informerer om virksomhedens navn og stilling. I nogle tilfælde foregår denne search anonymt, hvor headhunteren ikke orienterer potentielle kandidater om virksomhedens navn, før de på et møde underskriver en fortrolighedserklæring. Dette sker typisk i de tilfælde, hvor virksomheden ønsker at udskifte en eksisterende medarbejder eller ikke ønsker at omverdenen skal kende til rekrutteringen.

Siden starten i 2009 har Nordic Headhuntings værdigrundlag været kvalitet i processen og det at være ambitiøse på kundernes vegne. Dette ved at finde kandidater, der kan skabe udvikling og resultater - vi kalder dem High Performers.

På denne baggrund er Nordic Headhunting vokset betydeligt, og vi har blandt andet modtaget Børsens Gazellepris 3 år i træk. Væksten er dels genereret ved tilgang af nye kunder og dels via langvarige relationer med eksisterende kunder, som benytter os i endnu højere grad.  

Vi har respekt for, at vi ikke er bedre end vores seneste rekruttering - derfor kommer kvalitet i processen og ambitionen om at finde den bedste kandidat altid i første række.