Executive Search

Nordic Headhunting står for search af bestyrelsesmedlemmer, direktører, mellemledere og særlige specialister på det danske og nordiske marked.

Nordic Headhunting er en del af International Search Partners Association (ISPA), der er en international organisation af erfarne search virksomheder. ​I Norden har ISPA kontorer i Oslo, Stavanger, Malmø, Gøteborg, Stockholm, Helsinki og København. Vi er over 50 erfarne headhuntere og dækker 20 europæiske lande og Kina.

Search foregår for det meste åbent i markedet, hvor vores erfarne headhuntere kontakter kandidaterne direkte og informerer om stillingen og virksomhedens navn. I nogle tilfælde foregår denne search anonymt, hvor headhunteren først orienterer potentielle kandidater om virksomhedens navn, når de har underskrevet en fortrolighedserklæring på et møde. Det sker typisk i de tilfælde, hvor virksomheden ønsker at udskifte en ikke-opsagt medarbejder eller ikke ønsker, at omverdenen skal kende til rekrutteringen.

Siden starten i 2009 har Nordic Headhuntings værdigrundlag været kvalitet i processen og høje ambitioner på kundernes vegne. Det har vi gjort ved at finde de bedste kandidater, der kan skabe udvikling og resultater - dem, som vi kalder High Performers.

På den baggrund er Nordic Headhunting vokset betydeligt, og vi har tidligere modtaget Børsens Gazellepris tre år i træk. Væksten er dels genereret ved tilgang af nye kunder og dels via langvarige relationer med eksisterende kunder, som benytter os i endnu højere grad. En udvikling, som kun ser ud til at blive forstærket i den nærmeste fremtid.