Search & Selection

Foruden Search arbejder Nordisk Headhunting også med Selection (annoncerede stillinger) for bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere og specialister med fokus på det danske og nordiske marked.

Search foregår for det meste åbent på markedet, hvor vores erfarne headhuntere kontakter kandidaterne direkte og informerer om virksomhedens navn og position. I nogle tilfælde finder denne søgning sted anonymt, hvor headhunter ikke informerer potentielle kandidater om firmanavnet, før de på et møde underskriver en fortrolighedserklæring . Dette gøres typisk i tilfælde, hvor virksomheden ønsker at erstatte en eksisterende medarbejder eller ikke ønsker, at omverdenen skal vide om rekrutteringen.

Fra tid til anden ønsker vores kunder udover søgeprocessen også at annoncere stillingerne for offentligheden parallelt med headhunteren, der arbejder i markedet. I disse tilfælde håndterer vi også de kandidater, der ansøger via annoncerne. For et antal kunder har vi direkte adgang til deres HR-systemer, hvor vi håndterer indkommende ansøgninger på lige fod med de kandidater, der deltager i processen via headhunting-aktiviteter.

Siden starten i 2009 har Nordic Headhuntings kerneværdier været høj kvalitet i processen og være ambitiøse på vegne af vore kunder ved at finde kandidater, der kan skabe udvikling og resultater - vi kalder dem High Performers.

På denne baggrund er Nordic Headhunting vokset markant, og vi har blandt andet modtaget Børsens Gazelle Award 3 år i træk. Væksten er dels genereret ved tilgang af ​​nye kunder og dels gennem vores langsigtede relationer med eksisterende kunder der bruger os i endnu større grad.

Vi respekterer det faktum, at vi ikke er bedre end vores seneste rekruttering - derfor kommer kvalitet i processen og ambitionen om at finde den bedste kandidat altid først.