Search & Selection

Foruden Search arbejder Nordisk Headhunting også med Selection (annoncerede stillinger) for bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere og specialister med fokus på det danske og nordiske marked.

Det sker, at vores kunder udover søgeprocessen også ønsker at annoncere stillingerne for offentligheden parallelt med headhunteren, der arbejder i markedet. I de tilfælde håndterer vi også de kandidater, der ansøger via annoncerne. 

For flere af vores kunder har vi direkte adgang til deres HR-systemer, hvor vi håndterer indkommende ansøgninger på lige fod med de kandidater, som deltager i processen via headhunting-aktiviteter.

Siden starten i 2009 har Nordic Headhuntings kerneværdier været høj kvalitet i processen og høje ambitioner på vores kunders vegne for at finde kandidater, der kan skabe udvikling og resultater - dem vi kalder High Performers.

Vi respekterer det faktum, at vi ikke er bedre end vores seneste rekruttering, og derfor er det altid vores ambition at skabe så høj kvalitet i processen fra start til slut. Og for at sikre den høje kvalitet, følger vi altid op på ansættelsen to og fem måneder efter endt proces.